Uitdagingen om zonnepanelen duurzaam te maken

Er zijn een aantal uitdagingen om zonnepanelen duurzaam te maken. De zonne -industrie mist de capaciteit om zijn materialen te recyclen. Recyclingprogramma's zijn beperkt en niet financieel levensvatbaar. Bovendien bevatten de panelen zelf zeer weinig waardevol materiaal. De meeste van hen zijn slechts glas, een materiaal met een zeer lage waarde. Dit onderschrijft innovatie.

Als u van plan bent om zonnepanelen te kopen, moet u eerst wat onderzoek doen. De milieuvoordelen van zonnepanelen zijn afhankelijk van de staat waarin u woont. In staten zoals Wyoming of West Virginia, die kolen gebruiken om elektriciteit te genereren, zijn de implicaties van zonne -energie verschillend. Zorg ervoor dat u de gemiddelde CO2 -uitstoot per kWh in uw staat controleert voordat u een zonnestelsel koopt.

Naast het helpen van het milieu, zijn zonnepanelen ook een geweldige manier om uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen. Naarmate meer mensen zonnepanelen installeren, gebruiken minder huishoudens elektriciteit van het rooster. Dit betekent minder olieverbruik en minder vervuiling door het raster. Het gebruik van zonne -energie betekent ook het verminderen van uw waterverbruik. Water is een van de meest waardevolle grondstoffen in ons leven en wordt gebruikt voor een aantal behoeften van mensen en dieren. Toch wordt het grootste deel van het water dat wordt gebruikt voor de energieproductie niet gerecycled en komt veel ervan in onze oceanen terecht.

Zonne -energie biedt ook een manier om hernieuwbare energie te produceren voor kleine en afgelegen locaties. Kleinschalige zonnetechnologieën hebben het mogelijk gemaakt voor slechte dorpen om essentiële technologieën zoals waterpompen en filtratie van stroom te voorzien. Deze technologieën kunnen een aanzienlijk sociaal verschil maken, waardoor de kwaliteit van leven in afgelegen gebieden wordt verbeterd.