Een energiezuinige huis gebouwd in slechts een paar eenvoudige stappen

U kunt een energiezuinig huis hebben in slechts enkele eenvoudige stappen gebouwd. Door een aantal energiezuinige ideeën voor thuisontwerp te gebruiken, kunt u geld besparen op huishoudelijke rekeningen en goedkope en schone energie creëren. U kunt ook geld besparen door uw huis te laten bouwen volgens de nieuwste bouwcodes. Lees verder om erachter te komen hoe u een krachtige woning kunt bouwen.

Bouw een high -performance huis

Er zijn veel voordelen aan het bouwen van een krachtige woning. Ten eerste is het gemiddelde high-performance huis ontworpen om 200 jaar of langer mee te gaan. De materialen die worden gebruikt om krachtige huizen te bouwen, zijn ook beter voor het milieu. Ze zijn ook beter bestand tegen door de mens gemaakte of natuurrampen. En in tegenstelling tot conventionele huizen, kunnen ze zelfs worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Een krachtige woning zal ook een uitzonderlijk niveau van comfort bieden, met consistente binnentemperaturen, geen concepten en veel natuurlijk licht.

Hoge huizen voldoen ook aan strikte normen voor binnenluchtkwaliteit en ventilatie. Ze zijn ontworpen om tussen 80 en 95 procent van de energie die ze gebruiken te herstellen. Ze moeten ook voldoen aan de Amerikaanse EPAS -standaard voor binnenluchtkwaliteit.

Verlaag huishoudelijke rekeningen

Energie -efficiëntie is een geweldige manier om uw maandelijkse energierekeningen te verminderen. Het kan ook de stress verminderen die gepaard gaat met het betalen van rekeningen met hoge energie. Energierekeningen nemen vaak een aanzienlijk deel van het inkomen van een gezin in beslag. Door energie-efficiënte producten te installeren, kunt u uw huis comfortabeler, veilig en gezond maken.

Een energiezuinig huis kan ook binnenvervuiling binnenshuis verminderen. Slimme lichten en thermostaten kunnen bijvoorbeeld helpen bij het verlagen van huishoudelijke rekeningen door een routine op te stellen op basis van het tijdstip van de dag. U kunt ook droogtebestendige planten zoals rozemarijn of geraniums gebruiken om water te besparen. Afgezien van de kostenbesparingen van een lagere energierekening, verminderen energiezuinige huizen ook de behoefte aan commerciële bouwmaterialen, die vaak worden geassocieerd met hoge broeikasgasemissies.

Het installeren van isolatie is een van de beste manieren om uw huis warm te houden in de winter en koel in de zomer. Er zijn verschillende soorten isolatie, maar spuitschuim is het meest effectief. Bovendien zullen goed afgeleide ramen en deuren helpen om warmte en concepten buiten te houden. Het gebruik van raamtinten helpt ook om warme lucht in te houden tijdens de winter en koel in de zomer uit de lucht. Bovendien kunt u zonnepanelen op uw huis installeren om uw rekeningen te verlagen.

Creëer goedkope, schone energie

Het hebben van een energiezuinig huis is een geweldige manier om goedkope, schone energie te creëren, maar er zijn enkele dingen om te overwegen voordat je je nieuwe huis bouwt. Ten eerste kunnen zonnepanelen veel kosten toevoegen aan uw project, en u kunt er geen netto nul energie bij bereiken. Er zijn echter enkele ontwerpkeuzes die u kunt maken, die u kunnen helpen netto nul energie te bereiken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dakrekken op uw huis te installeren. Deze upgrades, die niet altijd gratis zijn, kunnen de energiekosten verlagen en het comfort verbeteren.

Een andere manier om geld te besparen op energie is door hernieuwbare energie te gebruiken. Het kan u helpen uw afhankelijkheid van het power -raster te verminderen en is relatief goedkoop om te bouwen. Hoewel deze systemen je vooraf wat geld kosten, zullen ze binnenkort voor zichzelf betalen. Dit betekent dat u elk jaar honderden dollars op uw elektriciteitsrekeningen kunt besparen.