Hoe u nieuwe goten correct kunt plaatsen

Het is belangrijk om te begrijpen hoe u nieuwe goten op uw huis correct kunt plaatsen. De goten moeten de juiste lengte en breedte zijn voor uw huis. Dit zorgt ervoor dat ze perfect passen. Bovendien zullen ze minder vatbaar zijn voor lekken. Nadat u ze correct hebt geïnstalleerd, is het essentieel om ze regelmatig schoon te maken.

Naadloze goten gaan langer mee met minder lekken

Naadloze goten zijn een geweldige optie voor huiseigenaren die een gootsysteem willen dat langer duurt en minder onderhoud vereist. Deze goten zijn ook veel visueel aantrekkelijker, omdat ze minder naden en gewrichten hebben om puin te verzamelen. Bovendien kunnen naadloze goten worden geverfd om bij de buitenkant van uw huizen te passen, wat betekent dat u zich niet zo vaak zorgen hoeft te maken over het opnieuw schilderen.

Houten goten

Houten goten zijn een geweldige keuze voor de buitenkant van een huis, die de grond onder en terrasgebied beschermen. Deze goten hebben natuurlijke oliën die insecten afstoten en roteren weerstaan. Ze vereisen ook minimaal onderhoud. De duurste houten goten zijn gemaakt van ceder, die een mooie kleur heeft en een van de meest duurzame is.

Koperen goten

Het is erg belangrijk om koperen goten op uw huis goed te plaatsen om schade te voorkomen. Kopergoten kunnen corroderen als gevolg van boombladeren en dakafvoer, dus houd ze vrij van puin. Kopergoten kunnen ook gekleurd en verkleurd worden als ze niet correct worden onderhouden. Als u dit wilt vermijden, probeer dan zacht plastic gereedschap te gebruiken om ze schoon te maken, niet met metaal. Metalen gereedschap kan het koper krassen en kunnen ook olievlekken achterlaten, die de patina verpesten.

Vinylgoten

Als u uw goten wilt vervangen, is de beste keuze om naadloze vinylgoten te installeren. Deze zijn gemaakt van één stuk materiaal, dus ze zijn niet zo omvangrijk als andere goot -typen. Vinylgoten vereisen echter veel onderhoud. Ze moeten regelmatig worden vervangen om schade veroorzaakt door zware regen te voorkomen.

Voorvernietende zinkgoten

Het plaatsen van voorvernietende zinkgoten is een geweldige manier om het uiterlijk van uw huis, bedrijf of eigendom te verbeteren. Deze goten kunnen maximaal 80 jaar duren en zijn recyclebaar. Als je een lekkend dak hebt, kun je zinkgoten gebruiken om het er weer nieuw uit te laten zien.

Gegalvaniseerde stalen goten

Gegalvaniseerde stalen goten zijn een van de meest duurzame materialen voor regengoten. Ze zijn echter ook vatbaar voor schade en hebben professionele installatie nodig om een goede pasvorm te garanderen. De kosten voor het installeren van gegalvaniseerde stalen goten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder of u bestaande vervangt of nieuwe installeert. Als u ervoor kiest om uw goten te vervangen, maakt u extra kosten, zoals het verwijderen van de oude goten, arbeid en levering.